‘Begraaf’ je relatie online

Ok, genoeg over romantiek en Valentijn geschreven de afgelopen berichten. Wat te doen als het helemaal misgaat in de liefde? Daarvoor heeft een New Yorkse een online oplossing bedacht. Op de website RelationshipObit kun je je stukgelopen relaties 'begraven'. Of beter gezegd, je kunt er een overlijdensbericht voor schrijven en het zo achter je laten. De bedenkster zegt dat ze op het idee kwam doordat het haar hielp om een bericht voor haar overleden opa te schrijven.

 

De website is woensdag de lucht ingegaan en er staan nu al tientallen 'obits' op. Wie eentje wil toevoegen, moet zich eerst inschrijven.  In elke bijdrag moet je aangeven waardoor de relatie beëindigd werd en hoelang 'ie duurde. Als je meedoet, laat mij dan even weten of het inderdaad heeft geholpen.

Lees ook:New York raakt titel ‘modehoofdstad’ kwijt
Lees ook:Manhattan heeft de vuilste lucht van NYC
Lees ook:Ondersteboven door New York fietsen
Lees ook:En nu is er dan ook een lied over vlucht 1549
Lees ook:Film over New Yorkse metroliefde?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.