En wéér een schaatsbaan in New York erbij

Wat is er aan de hand in New York? Het lijkt opeens alsof overal een ijsbaan moet liggen. Nog geen vier berichten geleden schreef ik over de nieuwe schaatsbaan op het terrein van het American Museum of Natural History. Blijkbaar is dat nog niet genoeg ijs in de Big Apple, want volgende maand gaat nóg een baan open! Bij de South Street Seaport kun je vanaf 28 november tot en met 28 februari ook rondjes schaatsen. Het ijs betreden kost 5 dollar en schaatsen huren 7. Tussen 10 en 22 uur, zeven dagen per week kun je je uitleven.  

Lees ook: 'IJsbaan in Museum of Natural History' 

Herinner me er aan dat we later dit jaar een soort van vergelijkend warenonderzoek moeten houden onder al die ijsbanen in de stad. Die bij de Seaport komt te liggen wordt overigens 743 vierkante meter groot en moet een prachtig uitzicht op de Brooklyn Bridge hebben.

De baan bij het American Museum of Natural History gaat een week eerder open, zo weet de Gothamist te melden. En daar is het uitzicht misschien niet zo overweldigend, maar je schaatst er wel om een gigantische ijsbeer (van staal) heen. Daar betaal je tussen de 6 en 10 dollar om te schaatsen. 

Lees ook:‘IJsbaan in Museum of Natural History’
Lees ook:Nederlandse schaatsbaan in de Big Apple
Lees ook:Kies je favoriete New Yorkse ijsbaan
Lees ook:Schaatsen bijna voorbij in de Big Apple
Lees ook:Museum of National History is favoriet museum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.