Op interactieve tafels een trip door NYC plannen

Voor iedereen die écht niet meer gezien wil worden met een boekje ‘Ontdek New York’, is er nu de volledig vernieuwde NYC Information Center. Hier kun je via interactieve tafels door de stad ‘lopen’ en zien wat er te doen is. Die informatie kun je vervolgens downloaden op wat voor mobiel apparaat je ook bij je hebt en daarmee New York ontdekken. Het is een samenwerking van de stad met Google en ik moet zeggen, het ziet er strak uit. Ik ga zeker ook een kijkje nemen. Het is allemaal onderdeel van een verbetering van het infocenter die 1,8 miljoen dollar heeft gekost. Vrees niet, als je het allemaal iets te modern vindt, er zijn ook mensen aanwezig die je kunnen helpen om een bezoek aan de Big Apple onvergetelijk te maken. Dit filmpje laat zien hoe het allemaal werkt (vanaf 1.19 min.) en introduceert meteen de vernieuwde website van NYCGO.com.

Lees ook:Vernieuwd TKTS kiosk open op Times Square
Lees ook:New York klaar voor golf aan trouwlustigen
Lees ook:Mandarin heeft beste hotelzwembad in New York
Lees ook:Guardian Angels leiden je rond door The Bronx
Lees ook:Lobby van Empire State Building glimt weer als nieuw

Eén reactie op “Op interactieve tafels een trip door NYC plannen

  1. Jesse

    Die nieuwe Information Centre ziet er inderdaad heel strak uit. Maar of je er nou zo heel veel aan hebt…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.