Jongens verdwalen in riool van New York

Als er één plek in New York is waar ik niet wil zijn – laat staan verdwalen – dan is dat wel het riool. Toch moest de brandweer er gisteren aan te pas komen (foto) om 3 jongens uit Queens uit het riool te halen. Het drietal was in het buizenstelsel gegaan, om 'Teenage Mutant Ninja Turtles' te spelen! Tja, en toen verdwaalden ze. Dat gebeurde de TMNT nou nooit…

 

Hoelang de jongens (15, 16 en 17 jaar) in het riool hebben gezeten, weet ik niet. Volgens de NY Daily News waren ze slechts 'aan het ouwehoeren' en zijn ze niet echt in gevaar geweest. Smerig was het wel. Je zou misschien verwachten dat ze een waarschuwing kregen na hun redding en weer naar huis mochten, maar nee. De oudste twee kregen een boete wegens 'het onbevoegd betreden van een terrein'. Beetje streng voor 'een beetje ouwehoeren', nietwaar?

Lees ook:NY Times is favoriete New Yorkse krant
Lees ook:Yoga voor New Yorkse daklozen
Lees ook:Hoe overleef je een val van 47 verdiepingen?
Lees ook:New Yorkers boos over ‘Obama Fried Chicken’
Lees ook:Een avond griezelen in Greenwich Village

2 reacties op “Jongens verdwalen in riool van New York

 1. Martin

  Beetje streng misschien, maar je weet nooit wat er daar kan gebeuren…

  De Turtles naspelen is echter wel heel LEUK! :-D

    /   Beantwoorden  / 
 2. new york

  wat een totale onzin!!alleen maar ouwehoeren en meteen zon kut boete!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.