Dief berooft slachtoffers dodelijk autoongeluk

Hoe diep kun je zinken? Een 42-jarige man is afgelopen nacht in Queens gearresteerd nadat hij was betrapt op diefstal. Niet zomaar een diefstal, nee hij was bezig de portemonnees te jatten van twee stervende vrouwen. De slachtoffers lagen in een auto die even daarvoor was aangereden door een dronken bestuurder. Hoe haal je het in je hoofd? De New Yorkse politie kon de man arresteren en hij zei, volgens de NY Daily News, dat hij 'van plan was het geld terug te geven'.

Gisternacht, rond 3 uur, reed een dronken man (24) met z'n SUV hard door rood op een kruispunt in Astoria, Queens. Hij knalde tegen een auto op met daarin twee vrouwen (30 en 41). Zij kwamen om bij het ongeluk. De 24-jarige moest ter plekke een alcoholtest doen en daaruit bleek dat hij twee keer zoveel als toegestaan had gedronken.

De politie betrapte vervolgens de 42-jarige Evangelos Fotiou toen hij door het wrak (foto) aan het rommelen aan. Fotiou probeerde de twee slachtoffers te beroven, in plaats van ze te helpen. De man is aangeklaagd wegens diefstal en het hinderen van een politie-onderzoek. 

Lees ook:Docente wil geld zien na botsing met kind
Lees ook:Queens baby in container gedumpt, en gered
Lees ook:Winkelier Queens hakt overvaller vinger en oor af
Lees ook:Madison Square Garden ‘tapt dodelijk lang door’
Lees ook:Vrouwen reizen gratis en veilig op zaterdag in NY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.