Bronx-bende vervoerde miljoenen aan drugs via teddyberen

foto: sfllaw (flickr)

In het echt zijn drugsbendes blijkbaar net zo creatief als in de film. Een drugskartel die opereerde vanuit The Bronx kon namelijk lange tijd ongestraft drugs van en naar New York vervoeren door het te verstoppen in teddyberen. Na een onderzoek van vier maanden wist de DEA dertien mensen te arresteren. De bende stopte wekelijks drugs ter waarde van dertig miljoen dollar in de knuffelberen voor hun afzetmarkten in New York en New Jersey. De politie viel bij vijf adressen binnen van dealers die net bezig waren de heroïne in Build-A-Bear beren te stoppen. Volgens de NY Post werden de drugs op de markt gebracht onder de namen ‘Barack Obama’, ‘Swine Flu’ en ‘Crime 360′.

Lees ook:Wraakzuchtige juwelier beschuldigt ex-partners van terrorisme
Lees ook:NYPD steeds crimineler
Lees ook:Koop een stukje van Conan O’Briens Late Night
Lees ook:Tavern on the Green bestverdienende restaurant
Lees ook:Meth verdringt dure cocaïne in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.