Indrukwekkende virtuele reis van Hudson-vlucht

Je bent ongetwijfeld nog niet vergeten hoe Sullenberg zijn vliegtuig veilig op de Hudson landde. En waarschijnlijk heb je alle filmpjes ervan al gezien en zelfs het videospelletje gespeeld. Toch is deze virtuele vlucht, gemaakt door Kas Osterbuhr, het bekijken nog meer dan waard. De man werkt voor een bedrijf dat normaal gesproken vluchten reconstrueert als er ongelukken zijn gebeurd. Maar dit keer deed Osterbuhr het allemaal voor zichzelf, omdat hij gefascineerd was door vlucht US Airways 1549. Hij vertelt NBCNewYork dat zijn filmpje, gepubliceerd op 3 november, hem maanden werk heeft gekost. Het is gebaseerd op alle beschikbare NTSB en satellietdata en op zijn website staan meer filmpjes over de vlucht. Ook al weet je hoe het afloopt, het is en blijft spannend:

Lees ook:Aangrijpende verhalen van de 1549-bemanning
Lees ook:Vogelradar voor NYC luchthavens; motor 1549 geborgen
Lees ook:Via YouTube optreden in Carnegie Hall
Lees ook:Slapende bagagewerker vliegt van JFK naar Boston
Lees ook:Zeven uur vast op startbaan JFK

Eén reactie op “Indrukwekkende virtuele reis van Hudson-vlucht

  1. migraine

    Migraine is een ernstige vorm van hoofdpijn. Het treedt in aanvallen op en gaat vaak gepaard met visuele stoornissen en misselijkheid.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.