Nay: Een Sean Bell straat is niet nodig

foto: NatalieMaynor (flickr)

Het is letterlijk 100 procent zeker: jullie vinden het niet nodig dat Sean Bell een straat naar zich vernoemd krijgt. Op mijn vorige poll ‘Sean Bell moet een eigen straat krijgen‘ stemde namelijk helemaal niemand op Yea (ja). Nou zal door mijn relatieve afwezigheid op dit blog het aantal stemmers ook wat minder zijn, maar Nay is Nay. Toch ziet het er naar uit dat Bell, doodgeschoten op de nacht voor zijn huwelijk, wél een deel van New York naar zich vernoemd krijgt. Er is inmiddels politieke steun voor het voorstel van Seans vader en weduwe. Iedereen weer bedankt voor het stemmen en morgen is hier weer een nieuwe poll te vinden.

Lees ook:Yea or Nay: Sean Bell moet een eigen straat krijgen
Lees ook:Sean Bell krijgt straat in Queens
Lees ook:Vader wil straat vernoemd naar Sean Bell
Lees ook:Jarige Sesamstraat krijgt eigen straat in Big Apple
Lees ook:Autovrij Times Square is aanwinst voor Big Apple

0 reacties op “Nay: Een Sean Bell straat is niet nodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.