Yea or Nay: Rookverbod in Central Park is prima plan

foto: Ed Yourdon (flickr)

Dit is geen verrassing, ik kondigde het al aan. Zoals je hebt kunnen lezen, speelt de New Yorkse Health Department met het idee om roken in Central Park te verbieden. Niet alleen daar, maar in alle 1700 parken en speelterreinen, en stranden in de Big Apple. De stad hoopt zo het meeroken te beperken en tegelijkertijd vindt ze het niet nodig dat kinderen die de parken bezoeken, mensen met sigaretten zien. Je begrijpt, ik wil graag weten hoe jullie daar over denken. Misschien ben je als roker al vaak in Central Park geweest en zou je dat niet willen missen. Of ben je als niet-roker blij dat er ook in de buitenlucht rook-vrije plekken komen. Vandaar mijn Yea (ja) or Nay (nee) stelling:

Een rookverbod in Central Park is een prima plan

Zoals altijd stel ik het op prijs als jullie behalve Yea or Nay stemmen, ook een reactie achtergelaten. Maar houd het, zeker gezien dit onderwerp, een beetje beschaafd. De poll blijft weer een weekje of twee staan.

Er zijn geen polls beschikbaar op dit moment

Lees ook:NAY: Roken in Central Park moet mogelijk blijven
Lees ook:Yea or Nay: Tijdens kerst wil ik in New York zijn
Lees ook:Rookverbod in Central Park?
Lees ook:NAY: Koetsen moeten niet weg uit Central Park
Lees ook:Yea or Nay: Empire State mag eigen kleuren bepalen

4 reacties op “Yea or Nay: Rookverbod in Central Park is prima plan

 1. Jeanne

  Ben het met Paul eens.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Chris

  Ik rook zelf niet, en dus heb ik een enorme hekel aan meeroken. Alleen het verbieden in een heel park gaat mij te ver. In een restaurant heb ik er vaak last van, daar ben ik blij met het rookverbod. Maar in zo’n groot park waait het toch gelijk weg.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Otto Braackenssieck

  En dat in een stad die volkomen vergiftigd is door uitlaatgassen. En na kennisname van dit absurde idee blijkbaar ook nog voor een deel bevolkt wordt door volkomen geestelijk vergiftigde antirokerhysterici.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.