Yea: 9/11 terroristen moeten in Big Apple worden berecht

foto: abc.net (wikipedia)

Vermoedelijk zitten jullie hiermee niet op één lijn met de New Yorkers. Maar uit mijn recente Yea or Nay poll blijkt dat jullie de 9/11-terroristen in de Big Apple berecht willen zien. Ruim driekwart (77 procent) van de stemmers koos voor Yea (ja). Met name lezeres Judith reageerde fel: “Je moet die terroristen op die plek vernietigen..die ze zelf wilden vernietigen…Heel goed voor de nabestaanden ..want dan zien ze dat die dreiging wordt vernietigd.”  De kans is groot dat de vijf mannen die hierheen komen inderdaad de doodstraf krijgen en veel nabestaanden vinden dat een passende straf. Maar er blijft veel bezwaar tegen de komst van de vijf. Tegenstanders zien hen liever in Guantanamo Bay blijven en vinden dat mannen als Khalid Sheikh Mohammed (foto) niets te zoeken hebben op New Yorkse bodem. Toch ziet het er naar uit dat dat gaat gebeuren. En dan kun je er hier weer over lezen.

Iedereen bedankt voor het stemmen. Morgen is er een nieuwe Yea or Nay.

Lees ook:9/11-terroristen mogelijk naar NYC om terecht te staan
Lees ook:Yea or Nay: 9/11-terroristen moeten in NYC berecht
Lees ook:FILMPJE: Olifanten verslaan mensen in broodjeseetwedstrijd
Lees ook:Vijf keer meer politie in NYC tijdens ‘terroristen-rechtszaak’
Lees ook:Apple protesteert tegen logo Big Apple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.