New Yorker kondigt eigen dood aan op Facebook

foto: facebook.com

Alles moet tegenwoordig online. Ook het aankondigen van je eigen dood blijkbaar. Een New Yorker update donderdagavond zijn status op zijn Facebook-pagina met de tekst ‘Paul Zolezzi Was born in San Francisco, became a shooting star over everywhere, and ended his life in Brooklyn……And couldn’t have asked for more…..’ Vanmorgen werd het sinds kort in New York wonende fotomodel dood aangetroffen in Mount Prospect Park nabij het Brooklyn Museum. Een jogger vond hem hangend aan een klimrek. De 30-jarige Zolezzi kampte met een drugsprobleem en volgens zijn moeder was hij zeer teneergeslagen vanwege een verbroken relatie.

Lees ook:9/11 Tribute Center ontvangt miljoenste bezoeker
Lees ook:Central Park Zoo is favoriete dierentuin in New York
Lees ook:Ode aan Smoothie…en Barbaro
Lees ook:TKTS opent derde vestiging: in Brooklyn
Lees ook:Schaatsen bijna voorbij in de Big Apple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.