4D ervaring in New York Aquarium

foto: Jasmic (flickr)

3D kennen we nou wel; dat je met een brilletje op naar een film kijkt. Maar waarom niet veel meer zintuigen bij een show betrekken? Zo denken ze er bij het New York Aquarium op Coney Island in Brooklyn over en daarom openen ze binnenkort een 4D-voorstelling. Bezoekers van ‘Planet Earth: Shallow Seas 4:D Experience’ kunnen het zoute water proeven en de zeewind in hun nek voelen. Het wordt allemaal mogelijk gemaakt door nieuwe techniek in het ’4D Immersion Theater’ die ook voor sneeuw zorgt, mist, gekriebel aan je voeten en meebewegende stoelen. De zaal gaat open op 21 maart. Waar je het het minst voelt, is in de portemonnee, want een kaartje kost slechts 6 dollar.

Lees ook:Voel je een ster in NYC; huur paparazzi!
Lees ook:Dik pak sneeuw in New York
Lees ook:NY marinier in Irak ziet geboorte zoon op webcam
Lees ook:New Yorkse busreclame verandert per wijk
Lees ook:Luchthavens New York kunnen veiliger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.