Supermodel aangeklaagd wegens terras

 Supermodel of niet, als je houten terras voor overlast zorgt, dan krijg je in het chique West Village een proces aan de broek. Dat ondervindt Helena Christensen nu. De mooie Deense heeft een appartement in Hudson Street, Manhattan. Haar buurvrouw Fran Panasci zegt dat het houten terras van Christensen alle licht en lucht tegenhoudt en lawaai maakt. De twee twisten er al een jaar over, maar komen er blijkbaar niet uit. Nu wil Panasci de zaak door de rechter laten beslechten. New York op z'n smalst.

Lees ook:Orakel van Brooklyn voor al je levensvragen
Lees ook:Je nieuwjaarswens op confetti over Times Square
Lees ook:East Village en LES lawaaiigste van New York
Lees ook:New Yorkse metro, luid genoeg voor gehoorbeschadiging
Lees ook:Manhattan heeft de vuilste lucht van NYC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.