Jay-Z bouwt hotel in Manhattan

Wat Donald Trump kan, dat kan Jay-Z ook. De rap-grootheid gaat een keten van hotels openen. Het eerste 'J-hotel' komt in Manhattan te staan. Jay-Z heeft in Chelsea voor zo'n 66 miljoen  dollar een stuk grond gekocht, aldus Globest.com. Hier moet een luxe hotel van zo'n 14.000 vierkante meter komen te staan. Wanneer het eerste J-Hotel opengaat, of hoe duur een kamer wordt, heb ik nog niet kunnen achterhalen. De president-directeur van Def Jam hoopt na in zijn geboortestad New York ook in andere steden te gaan bouwen. Voor wie het op Google maps wil opzoeken: het exacte adres, volgens EURweb.com, is tussen de 10de en 11de avenue, op 510 West 22ste straat.

Het wachten is nu op een rap-album van Donald Trump.

Lees ook:Stinkend rijk worden met Donald Trump
Lees ook:New York krijgt meer mini-hotelkamers
Lees ook:Een nachtje bij De Niro voor 725 dollar
Lees ook:Het smerigste hotel staat in New York
Lees ook:Met Barack Obama op de foto in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.