Het smerigste hotel staat in New York

Het vieste hotel van de Verenigde Staten is te vinden op de 43ste straat in New York. Hotel Carter staat op nummer één in de smerig-top10 van Tripadvisor.com. Onthoud die naam en boek ergens anders dus.

Hotel Carter is berucht in New York. En niet omdat de 700 kamers een dagprijs van rond de 100 dollar hebben. Dat klinkt als een prachtige prijs voor hartje New York, maar blijkbaar krijg je er vuil en bedwantsen voor terug. Tripadvisor vindt het onbegrijpelijk dat het hotel 'schaamteloos' drie opeenvolgende jaren in de top2 van smerigste hotels voorkomt. Lees hier ervaringen van gasten.

Heb jij er een keer overnacht? Vertel, hoe was het?

Hotel Carter is niet het enige New Yorkse hotel op de lijst. Op de vijfde plek staat het Regency Inn and Suites, op de 34ste straat. Het is onderdeel van Regency Hospitality, een bedrijf dat vorig jaar een van haar andere hotels, de New York Inn,  op de zesde plaats van deze lijst had staan.

Hotel Carter heeft een interessante geschiedenis (vooral het bizarre verhaal van Fredereick Berry), maar heeft zijn huidige faam met name aan slechte recensies te danken. Vorig jaar is er nog een moord gepleegd.

Tripadvisor stelt haar lijst samen op basis van scores die gebruikers van de site kunnen geven voor hoe schoon hotels zijn.  

Lees ook:Hotel Carter is wéér het smerigste in de VS
Lees ook:Four Seasons is New Yorks beste hotel
Lees ook:Jay-Z bouwt hotel in Manhattan
Lees ook:Beroemd Manhattans hotel The Pierre een jaar dicht
Lees ook:Valentijn in NYC: massages, Kama Sutra en rozenblaadjes

Eén reactie op “Het smerigste hotel staat in New York

  1. Mariël

    Geen klachten, perfecte locatie en geen vunzigheden…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.