New Yorkse geeft buit bankoverval terug

Niet iedere crimineel is een gewetenloos persoon. Een New Yorkse kreeg zoveel spijt van haar bankoverval dat ze gisteren het geroofde geld terug bracht naar de bank in Brooklyn. Ze gaf de dollars die ze vorige week had gestolen aan een kassier en rende de bank uit. Het geld zat in een envelop, met daarin ook een briefje waarop de vrouw had geschreven dat ze spijt had van de overval en berouw wilde tonen.

Voor de NYPD was dat niet voldoende. Die wist de vrouw binnen vier uur na haar spijtbetuiging op te sporen en te arresteren. Helaas kan ik niet vertellen hoeveel ze had gestolen en of ze álles terug heeft gebracht.

Lees ook:TD Bank populair onder New Yorkse bankrovers
Lees ook:Rechter walgt van New Yorkse YouTube-scheiding
Lees ook:76-jarige New Yorkse 73 keer gearresteerd
Lees ook:New Yorkse pastoor steelt voor plastische chirurgie
Lees ook:Felle kritiek op Obama-cover van The New Yorker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.