Gratis in de allerduurste hotelkamer van de VS

Het zal je niet verbazen dat de duurste hotelkamer te vinden is in New York. Doe eens een gok? Het is dus 30.000 dollar per nacht (!). En je zit dan in het penthouse van het Four Seasons Hotel met prachtige uitzichten over de Big Apple. Wij stervelingen komen daar natuurlijk nooit, maar de camera's van Good Morning America mochten gisteren even naar binnen. Dat wilde ik jullie uiteraard niet onthouden. Gratis een blik in een kamer die normaliter buiten ons bereik ligt. Klik op de foto voor het filmpje. En laat me weten of jij er 30.000 dollar voor over hebt om daar een nacht in te slapen.

                      

Lees ook:Plaza hotel viert eeuw-feestje
Lees ook:FILMPJE: Olifanten verslaan mensen in broodjeseetwedstrijd
Lees ook:Yea or Nay: MJ moet een eigen metrohalte krijgen
Lees ook:FILMPJE: Boomhutten in New York
Lees ook:Een nacht in het Guggenheim slapen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.