New Yorker vindt groot keukenmes in broodje

Een bericht om van te smullen. Een man uit Queens zegt in zijn broodje,
dat hij bij een Subway-vestiging in Manhattan kocht, een compleet keukenmes
te hebben gevonden (foto). Het broodje was 30 centimeter lang en het ingebakken kartelmes was ongeveer half zo groot. Zoals dat hier gaat als je iets in je eten vindt dat er niet in hoort, eist de New Yorker een schadevergoeding. De man wil 1 miljoen dollar van Subway.

De 27-jarige man, John Agnesini, kocht het bewuste broodje op 27 juni, zo vertelt hij The NY Post. Na een paar happen merkte hij dat er iets niet goed zat. Hij voelde iets hards, draaide het broodje om en zag daar het mes ingebakken in het broodje zitten. Het snijvlak van het mes wees omhoog. 

Agnesini raakte niet gewond door het mes, maar zegt wel voedselvergiftiging te hebben opgelopen en denkt dat dat door het
'vuile mes' komt of de gesmolten delen van het plastic handvat. Subway (die als slogan 'Eat Fresh' heeft) laat weten de klacht te kennen en 'klachten van consumenten zeer serieus te nemen'. Vandaag bepleiten Agnesini's advocaten zijn zaak voor de rechter.

Lees ook:Valentijnstip New York: check of chocolade nog eetbaar is
Lees ook:Boardwalk Coney Island van plastic
Lees ook:New Yorkse belasting op plastic zak
Lees ook:New Yorkse koffiezaken willen af van ‘zee aan laptops’
Lees ook:NY gaat strijd aan met plastic tas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.