Deel je New Yorkse links

foto: Davichi (flickr)

Je hebt ongetwijfeld gezien dat mijn lijstje met links naar andere New Yorkse sites niet erg lang is. Dat is natuurlijk omdat ik vind dat je álles over New York op mijn blog kunt lezen…;-)  Maar misschien heb je zelf een blog bijgehouden over je vakantie in de Big Apple, of – zoals de nieuwste link – loop je stage in New York. Of heb je misschien je mooiste foto’s van New York ergens online staan? Zolang het een site is die over NYC gaat, van jezelf is en je die graag wilt delen, plaats ik hier graag een link ernaartoe. Zo kunnen we lezen hoe anderen New York ervaren of hebben beleefd.

Lees ook:Contact
Lees ook:Gelukkig Nieuwjaar vanuit de Big Apple!
Lees ook:Je nieuwjaarswens op confetti over Times Square
Lees ook:Kies – nogmaals – je favoriete New Yorkse politieserie
Lees ook:Miljoeneneis na mislukte sprong van Empire State (FILMPJE)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.