Heb jij mijn boek over New York al besteld?

illustratie: Conserve

Zo, het is weer tijd voor wat schaamteloze zelfpromotie. Een tijdje geleden vertelde ik al dat ik bezig ben een boek te schrijven over Nederlands New York. In alle vijf stadsdelen ben ik op zoek gegaan naar alles wat nog herinnert aan die kleine kolonie uit de zeventiende eeuw die de metropool van nu heeft opgeleverd. Over die reis kun je lezen in mijn boek ‘Van Jan Kees tot Yankees in New York’, dat in september verschijnt. Ik weet, eerder schreef ik over een andere titel en een andere verschijningsdatum, maar je ziet aan de foto dat dit het echt gaat worden.

Het boek, dat 17,50 euro gaat kosten, verschijnt bij uitgeverij Conserve. En je kunt het nu al bestellen. Woon je in New York, stuur mij dan een mailtje met je gegevens. Woon je in Nederland, dan kun je 17,50 euro overmaken naar Uitgeverij Conserve te Schoorl (438759494 (ABN) of 682563749 (ING) of giro 5261827), onder vermelding van ‘Van Jan Kees tot Yankees’. Je krijgt het boek dan zonder verzendkosten toegestuurd. Alvast heel veel leesplezier gewenst!

Lees ook:Bestel mijn boek over New York!
Lees ook:Eerste ‘Van Jan Kees tot Yankees’ voor Jan Kees
Lees ook:Gesigneerde ‘Van Jan Kees’ gaat naar…
Lees ook:Terug in New York, maak kans op gesigneerde ‘Jan Kees’
Lees ook:Rustige meimaand op NewYork.blog.nl

15 reacties op “Heb jij mijn boek over New York al besteld?

 1. Jeanne

  Wat een originele titel.

    /   Beantwoorden  / 
 2. donotfold

  Doe je ook verzendingen naar België (Antwerpen)?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Pascal Theunissen

  Donotfold, ik weet het niet zeker. Ik laat het zsm weten. En Jeanne, dank voor je reactie.

    /   Beantwoorden  / 
 4. pascal

  Donotfold, het kan. Je moet wel 0.68 cent meer porto betalen. Stuur me svp een mailtje, dan kan ik je de gegevens doorsturen, want je hebt een aantal extra bankcodes nodig.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Maaja

  Wanneer zou ik het boek dan ontvangen? In september?(Ik woon in Nederland.)

  Trouwens, leuke blog!Ik ga in augustus naar NY voor een korte vakantie dus zo nu en dan kijk ik hier eens.

    /   Beantwoorden  / 
 6. pascal

  Maaja, de laatste hand wordt nu aan het boek gelegd. En het komt in september uit. Ik ben blij dat je het blog leuk vindt. Binnenkort neemt het aantal dagelijkse berichten hier ook weer toe. Dus blijf terugkomen!

    /   Beantwoorden  / 
 7. Annick Decoster

  Hallo Pascal,
  nog graag een bestelling voor Belgie!
  Annick Decoster
  E. Ruelensvest 37/501
  3001 Leuven
  Belgie

  graag de gegevens voor internationale transfer, dan kan ik de betaling meteen regelen.

  Dit wordt een superleuk cadeau voor een vriend die (tijdelijk of niet) naar NY verhuist. Maar eerst ga ik het zelf lezen…

  bedankt

    /   Beantwoorden  / 
 8. pascal

  Hoi Annick. Te gek! Stuur me maar een mailtje, dan mail ik je alle gegevens. Oh en ik raad iedereen aan naar NY te verhuizen. ;-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Annick Decoster

   waar vind ik je email adres?

     /   Beantwoorden  / 
 9. Bram Degroof

  Graag zou ik ook een exemplaar van je boek willen kopen.
  Wat moet ik doen om het toegestuurd te krijgen in België?

  Alvast bedankt?

    /   Beantwoorden  / 
 10. pascal

  Hoi Bram,

  Bedankt voor de belangstelling! Mail mij je adresgegevens (naar emailadres: [email protected]) en dan geef ik het door aan de uitgever die je een boek stuurt.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Kees de Bakker

  Wie in Belgie of elders in Europa een boek van Pascal wil bestellen kan dat doen door E 17,50 over te maken op onze bankrekening 43.87.59.494 op naam van Uitgeverij Conserve, postbus 74, 1870 AB Schoorl onder vermelding van Van Jan Kees tot Yankees in New York. Als BIC- en IBAN-gegevens erbij worden verstrekt is de overschrijving gratis en dat is voordelig voor zowel besteller als uitgever. Het BIC-nummer van Conserve is ABNANL2A en IBAN: NL54ABNA0438759494.
  Dank voor alle medewerking! En veel plezier met het boek uiteraard.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Herbert H

  Komt het boek ook in het Engels uit?

    /   Beantwoorden  / 
 13. pascal

  Hoi Herbert, dat ligt (voorlopig) niet in de planning.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.