Times Square draagt winter ten grave

www.timessquarenyc.orgOok zo'n zin in de lente? Het is bijna zover en als je er een bijzonder tintje aan wilt geven, dan kun je donderdag naar Times Square. Daar wordt, onder begeleiding van jazzmuziek, de winter ten grave gedragen. Het moet een New Orleans begrafenis worden, waar muziek ook altijd een belangrijk onderdeel is. Als symbool van de winter is een sneeuwpop gekozen die, in ieder geval tot volgend jaar, in zijn graf blijft liggen.

Om 10 uur 's morgens begint de optocht met uptempo muziek bij het Times Square Information Center. Twee uur later is de afsluiting met een optreden van het Kalaprush and the Light jazz-ensemble op het voetgangerseiland op Times Square. Tijdens de stoet worden bloemen en bloemzaadjes uitgedeeld, om de 'lente te verspreiden' in New York.

Lees ook:Lichtbal vindt vaste plek op Times Square
Lees ook:Je nieuwjaarswens op confetti over Times Square
Lees ook:Concertje pikken bovenop Top of the Rock
Lees ook:Proef de wereld op Taste of Times Square
Lees ook:Nieuwjaarsbal blijft hele jaar op Times Square

Eén reactie op “Times Square draagt winter ten grave

  1. Sander

    OK, dit klinkt echt als gestoord in mijn oren. Een sneeuwpop in een graf?! Damn!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.