Proef de wereld op Taste of Times Square

wtc3353 (YouTube)Op en rond Times Square stikt het van de restaurants. Niet altijd even goedkoop en soms wel érg toeristisch, maar in het grote aanbod kun je altijd wel wat vinden. Veel van die restaurants laten één keer per jaar op straat zien wat ze te bieden hebben, tijdens de Taste of Times Square. Dit jaar doen meer dan 50 (!) horeca-zaken mee en bezoekers kunnen weer veel (internationale) gerechten proeven. De kraampjes staan vandaag opgesteld op West 46th street, tussen Broadway en 9th Avenue. Je kunt gratis langslopen en genieten van de muziek op drie verschillende podia. Maar voor het proeven van het eten en het drinken moet je betalen. Het festival begint om 17 uur.

Bonnen à 1 dollar voor het eten en drinken kun je krijgen op het festivalterrein vanaf 15 uur. Elk jaar komen meer dan 15.000 mensen op het eetfestival af. Taste of Times Square duurt van 17 tot 20 uur. 

Hier een impressie van vorig jaar:

Lees ook:Times Square draagt winter ten grave
Lees ook:Broadway-kaartjes kopen in nieuw TKTS-paviljoen
Lees ook:Danku serveert kroketten in Manhattan
Lees ook:Vernieuwd TKTS kiosk open op Times Square
Lees ook:Broadway opent seizoen met show op Times Square

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.