NewYork.blog.nl viert eerste verjaardag!!

Officieel was de verjaardag gisteren, maar dat geeft niet. NewYork.blog.nl bestaat één jaar! Wat gaat het toch snel, zeg je dan.  Uiteraard sta ik daar de komende tijd wat uitgebreider bij stil, met onder meer een prijsvraag, maar ik wil nu vooral iedereen bedanken die mijn blog volgt of zomaar een keertje leest. Met een groeiende groep vaste bezoekers en geregeld reacties op de berichten is het voor mij ook steeds leuker geworden om jullie van het wel en wee in New York op de hoogte te houden. 

 

 

Als jullie suggesties hebben om het tweede jaar nog beter te maken, dan hoor ik die graag (bijvoorbeeld minder knullige confetti-gifs). Zoals al eerder gezegd zal ik proberen wat vaker de filmcamera mee te nemen, want bewegend beeld uit de Big Apple is ook altijd interessant. Wie weet, misschien heb je wel special requests; laat het me maar weten.

Dus: Bedankt. En op naar de tweede verjaardag 

Lees ook:NAY: NewYork.blog moet niet gaan twitteren
Lees ook:Wat is je favoriete bericht op NewYork.blog?
Lees ook:Rustige meimaand op NewYork.blog.nl
Lees ook:‘Big Apple’ is favoriete bijnaam voor New York
Lees ook:Vernietig je slechte herinneringen aan 2008

7 reacties op “NewYork.blog.nl viert eerste verjaardag!!

 1. Aeliane van Zuilichem

  Hartelijk gefeliciteerd!! Ga zo door!! Ik lees je blog altijd met veel plezier!

    /   Beantwoorden  / 
 2. pascal

  Aeliane, dank je! Altijd prettig om te horen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Sander

  GEFELICITEERD! Ook ik ben een vaste bezoeker en vind je blog fantastisch! Thanks en ga zo door!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Dik

  Gefeliciteerd! Dankzij jouw blog blijf ik me, na mijn bezoek aan NYC, een beetje aan de stad der steden verbonden voelen. Keep up the good work.

    /   Beantwoorden  / 
 5. pascal

  Sander en Dik, bedankt voor de felicitaties. Goed om te lezen dat jullie m’n blog waarderen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. annick

  Wel, totaal per toeval op uw blog gebotst zo’n twee maand geleden, en sindsdien mag je mij als dagelijkse lezer beschouwen.
  Vind het super zo’n insiders nieuwsjes! Proficiat!

    /   Beantwoorden  / 
 7. pascal

  Annick, dat is dan een prima botsing geweest. ;-) En bedankt.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.