Vernietig je slechte herinneringen aan 2008

Behalve het drukken van je wensen op confetti, is er nóg een bijzonder evenement op Times Square aan het eind van het jaar. Op 28 december is het namelijk voor de tweede keer ‘Good Riddance Day‘ in hartje New York. Oftewel, vernietig je nare herinneringen aan het afgelopen jaar. Genoeg van je vriend of vriendin? Gooi zijn/haar foto’s en liefdesbrieven in de versnipperaar. Een tegenvallende cd van je favoriete zanger? Sla ‘m aan gruzelementen. Of schrijf je slechtste herinnering op een papiertje en stop dat in de shredder.

Het kan allemaal op de 28ste, op Duffy Square tussen 13 en 14 uur.

Zo ging het vorig jaar:


Vorig jaar waren er alleen versnipperaars beschikbaar, maar nu kun je ook met herinneringen komen die niet in die machines passen. Een sloophamer moet dan bijvoorbeeld uitkomst brengen. De eerste 100 mensen die op Good Riddance Day komen, krijgen een prijsje. En er is een tegoedbon van 250 dollar voor degene met de meest originele herinnering-om-te-vernietigen.
Net als bij de confetti is het mogelijk om je slechte 2008-dingen online op te geven. Daarvoor moet je HIER zijn. Hmmm, ik moet nog even nadenken over wat mij tegenviel het afgelopen jaar. Wat zou dat voor jullie zijn?

Lees ook:Dump je slechte herinneringen op Times Square
Lees ook:Strooi je nieuwjaarwens uit over Times Square!
Lees ook:Je nieuwjaarswens op confetti over Times Square
Lees ook:Eén miljoen mensen en 36.000 kilo afval
Lees ook:Times Square bereidt zich voor op het nieuwe jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.