Met Barack Obama op de foto in New York

Pas aanstaande dinsdag is Barack Obama officieel de nieuwe president van de VS. Daar konden ze echter bij Madame Tussauds niet op wachten, dus hebben ze een eigen Witte Huis ingericht en daar een wassen beeld van Obama neergezet. Bezoekers mogen naast het beeld staan om zich met de president te vereeuwigen. Je mag zelfs even aan hèt bureau gaan zitten. Hetzelfde wassen beeld is in alle andere Madame Tussauds te zien, waaronder Nederland. Het is voor het eerst dat wereldwijd alle vestigingen tegelijkertijd hetzelfde beeld onthullen.

Lees ook:NYC herdenkt Michael Jackson
Lees ook:New Yorkers boos over ‘Obama Fried Chicken’
Lees ook:New York ook blij met president Obama
Lees ook:Yea or Nay: Obama is een goede naam voor snackbars
Lees ook:New York koos voor…Obama natuurlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.