Brooklyn aan de beurt voor voordelig eten

foto: HidingInABunker (flickr)

Met het succes van Restaurant Week in het achterhoofd, zullen Brooklynse restauranthouders hoop hebben op elf dagen van goede omzet. In Brooklyn wordt namelijk van 23 maart tot en met 2 april een soortgelijke actie gehouden. Het heet hier Dine in Brooklyn en tijdens deze eetweken kun je in dit stadsdeel een lunch, brunch of diner voor slechts 23 dollar krijgen. Meer dan 200 restaurants in Brooklyn doen er aan mee. Het is een populair evenement, dus ik raad je aan om vooraf een tafeltje te reserveren. Morgen wordt de lijst met deelnemers bekendgemaakt, maar HIER zijn alvast de deelnemers van vorig jaar te vinden. Veel verschil zal er niet zijn en ik meld hier morgen de 2009-lijst. Eet smakelijk.

Lees ook:Kom een hapje eten in Brooklyn
Lees ook:Twee weken voordelig eten in New York
Lees ook:Heel New York op de fiets
Lees ook:Restaurant Week misschien verlengd tot en met februari
Lees ook:Onderbroeken-rit in de New Yorkse metro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.