Eerste ‘Van Jan Kees tot Yankees’ voor Jan Kees

foto: Pascal Theunissen

foto: Pascal Theunissen

Nog geen twee weken meer, en dan is het zover. Dan komt mijn boek ‘Van Jan Kees tot Yankees in New York‘ uit, bij uitgeverij Conserve. En vandaag werd bekend dat staatssecretaris Jan Kees de Jager (CDA, Financien) zich bereid heeft getoond om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. En daar ben ik erg blij mee. De boekpresentatie vindt plaats op 31 augustus in Nieuwspoort in Den Haag, van 16 tot 17 uur. Wil je daar toevallig bij zijn, dan kan ik je een uitnodiging sturen. Mail me dan svp je adresgegevens en je krijgt de uitnodiging opgestuurd. Het aantal plaatsen is beperkt. Dat betekent ook dat ik in die periode een paar dagen in Nederland ben en dus helaas een tijdje niet kan bloggen. Zover is het nog niet, maar misschien kan ik het een beetje goedmaken door bij terugkomst een exemplaar van het boek onder jullie te verloten.

Lees ook:Terug in New York, maak kans op gesigneerde ‘Jan Kees’
Lees ook:Gesigneerde ‘Van Jan Kees’ gaat naar…
Lees ook:Heb jij mijn boek over New York al besteld?
Lees ook:Bestel mijn boek over New York!
Lees ook:New Yorkse bibliotheek toont ‘duurste’ boek van 28 kg

14 reacties op “Eerste ‘Van Jan Kees tot Yankees’ voor Jan Kees

 1. Jeanne

  Succes met de boekpresentatie. Als ik in Nederland zou wonen zou ik er zeker naar toe gaan.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mirjam

  JK heeft bij mij op school gezeten. Geinig ;-) . Pascal doe nog es ff de gegevens waar ik je boek kan bestellen. Kan ze niet meer vinden en ik moet het nog steeds doen :-s. Sowwie.

    /   Beantwoorden  / 
 3. pascal

  Bedankt Jeanne! Mirjam, je kunt op Conserve.nl kijken hoe m’n boek te bestellen is. Kijk op de linkerzijde van de pagina naar ‘Nieuw’ en daar staat iets meer te lezen over het boek.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Mirjam

  Found it! Dank je wel. Lijkt me een fijne besteding van de boekenbon die ik nog heb liggen :-D

    /   Beantwoorden  / 
 5. pascal

  Mirjam, maak gebruik van de aanbieding op dit blog: KORTING. Je betaalt dan namelijk geen porto als je geld overmaakt op een van die bankrekeningen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. pascal

  Iedereen kan natuurlijk van die korting gebruikmaken!

    /   Beantwoorden  / 
 7. Kees de Bakker

  Ik mag niet teveel reclame maken op deze blog maar wel leuk als iedereen Pascal’s boek wil hebben. Is zeker de moeite waard!

    /   Beantwoorden  / 
 8. Mirjam

  Done!

    /   Beantwoorden  / 
 9. Peter de Jonge

  Beste Pascal,

  Gelukgewenst met de doop van je boek. Hoorde te laat dat de presentantie was. Wens je ongehoorde verkoopcijfers.

  vrgr. Peter de Jonge

    /   Beantwoorden  / 
 10. pascal

  Bedankt Peter. Presentatie ging heel goed! Hopelijk vinden de mensen het boek leuk en dan gaat het vanzelf.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Annick Decoster

  ben al aan’t lezen…ligt op mijn nachttafel!
  succes ermee!

    /   Beantwoorden  / 
 12. jan van der Brugge

  Ik heb echt Newyorkse nichtjes die alleen maar Engels konden destijds, en die mij, als Jantje, yankee noemden. Heel eenvoudig. De Hollanders waren altijd de Jantjes, de Engelsen kunnen (konden) het “tje” niet uitspreken, en daaruit werd yankee. Geen gezanik over Jan Kees, behalve staatssecretarissen heet niemand Jan Kees.
  jan van der Brugge, Wenen

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.