Madoff-masker een topper tijdens Halloween

foto: costumediscounters.com

Halloween is niet alleen een feest van bangmaken, pompoenen en snoep. Het is, net als carnaval, ook altijd een graadmeter van wat mensen bezighield de afgelopen twaalf maanden. Je ziet het meteen terug in de kostuums die mensen dragen. Dan is het niet zo gek misschien, dat dit jaar het Madoff-masker een topper is. De bekende verkleedwinkel Rubie’s Costume Company bijvoorbeeld heeft al 15.000 exemplaren ervan gestribueerd, zo meldt NBCNewYork. De winkel verwacht dat alleen de Michael Jackson vermommingen het nóg beter gaan doen. En ze zijn best betaalbaar. Ik vond bijvoorbeeld een masker online voor nog geen dertig dollar (zie foto). Halloween vindt overigens op 31 oktober plaats en ik ga zeker even kijken of ik tijdens de optochten Bernie Madoffs voorbij zie komen.

Lees ook:NYC herdenkt Michael Jackson
Lees ook:Fikkie als iPhone met Halloween (filmpjes)
Lees ook:Yea or Nay: MJ moet een eigen metrohalte krijgen
Lees ook:Spike Lee houdt verjaardagsfeestje voor MJ in Brooklyn
Lees ook:‘Thriller’ straks als musical naar Broadway

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.