Vijf keer meer politie in NYC tijdens ‘terroristen-rechtszaak’

foto: BrainMaY (flickr)

Het gaat dus door. De vijf mannen die verdacht worden van de aanslagen op 11 september in onder meer New York, worden in de Big Apple berecht. Met name uit de Republikeinse hoek zijn daar veel bezwaren tegen. De stad wil in ieder geval één tegenargument uit de weg ruimen en dat is dat het niet veilig genoeg zou zijn in New York. Als de vijf terrorisme-verdachten hier komen, dan zal het aantal US Marshals vervijfvoudigd zijn. Overal zul je scherpschutters zien (of, waarschijnlijk zie je ze niet) en reken er ook op dat de politie vaker in je tas kijkt. Diverse lokale media melden dat leden van de Nationale Garde de grootste vervoersknooppunten (stations bijvoorbeeld) gaan bewaken. En een aantal blokken rond de plek waar de rechtszaak wordt gehouden, gaan op slot voor al het verkeer. En het wordt ook lastiger om met de metro te reizen. Het zou kunnen dat de vijf al binnen een maand hier arriveren. Ik houd je op de hoogte van het gekkenhuis dat hier dan ongetwijfeld is.

Lees ook:David Letterman blijkt afgeperst om seksuele relaties
Lees ook:Empire State Building schakelt auto’s uit
Lees ook:MTV verlaat wellicht Times Square
Lees ook:Overnachten in New Yorks gekkenhuis
Lees ook:Nieuwe veerdienst Brooklyn-Governors Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.