Kerstmannen nemen New York over

Het is een evenement waar ik al eerder aandacht aan heb besteed. Santacon. Iedereen verkleedt zich dan als kerstman (of rendier of elf) en gaat op kroegentocht door New York. Deze zaterdag was het weer zover en het is en blijft een bijzonder gezicht, al die rode pakken door de Big Apple. De verzamelplek was Washington Square Park en van daaruit toog de groep door de stad. De regels van Santacon zijn simpel: niemand lastig vallen, geen gedonder met de politie en bovenal veel gezelligheid. Hier een filmpje vanaf de verzamelplek om een idee te krijgen van wie er nou allemaal meedoen aan de Kerstmannen (en -vrouwen)gekte:


Lees ook:Nep-kerstmannen overspoelen New York
Lees ook:Kerstmannen lopen stage in Manhattan
Lees ook:Zelfs de kerstman vindt in New York geen werk
Lees ook:Nieuwe afspraken voor nachtleven New York
Lees ook:Pas op je tas in Midtown New York

0 reacties op “Kerstmannen nemen New York over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.