Jouw polaroidfoto op Times Square

foto: Aaron (flickr)

Polaroid. Dat klinkt als iets uit een ver vervlogen (foto)verleden. In New York is echter een club, The Impossible Project, die zich sterk maakt voor het instandhouden van de ‘instant analoge fotografie’. Nou zullen zij er niet voor zorgen dat wij morgen allemaal weer met een polaroidcamera lopen, maar ze brengen de polaroid wel terug op Times Square. En misschien wel jouw polaroidfoto! The Impossible Project roept namelijk iedereen op om een bijzonder foto in te sturen, en de geselecteerden komen op een enorm billboard op ‘the Crossroads op the World’ te hangen. De foto hoeft alleen maar iets te maken te hebben met het motto ‘Don’t undertake a project unless it is manifestly important and nearly impossible’ (Edwin Land). Je hebt tot en met zondag om jouw polaroid (digitaal) op te sturen. Kijk HIER voor details.

Lees ook:Nieuw: billboard Times Square op zonne- en windenergie
Lees ook:Zelfs de billboards op Times Square zijn leeg
Lees ook:Nieuwe Elvis-foto’s uit New York opgedoken
Lees ook:Yea or Nay: Autovrij Times Square is aanwinst voor New York
Lees ook:Vijf meter hoge wc-rol op Times Square

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.