Beste touwtjesspringers strijden in Harlem

De Japanners zijn de beste touwtjesspringers. En dan heb ik het over de moeilijke soort: Double Dutch, oftewel springen met twee touwen. Een team uit Japan heeft namelijk zaterdag de 18de editie van de Double Dutch Holiday Classic gewonnen. Deze wedstrijd, georganiseerd door de National Double Dutch League, werd gehouden in het beroemde theater Apollo in Harlem. Teams vanuit de hele wereld kwamen naar New York – waaronder uit België – om te zien wie het beste kan springen, draaien en zelfs dansen. Kijk maar naar deze bijdrage van de NY Post:

Lees ook:De hele wereld komt touwtjespringen in Harlem
Lees ook:James Brown krijgt straat in New York
Lees ook:Pleidooi voor ‘Michael Jackson-metrohalte’ in Brooklyn
Lees ook:Yoga, tv’s en fietsen voor Obama in New York
Lees ook:NYC herdenkt Michael Jackson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.