St. Patrick’s Day is favoriete parade in New York

Meer Ieren dan ik dacht lezen blijkbaar mijn blog. Hoe anders verklaar je de verkiezing van de St. Patrick's Day Parade tot favoriete optocht in New York. De Ierse parade behaalde 26 procent van de stemmen. Twee relatief onbekendere, de Puerto Rican Day Parade en de Coney Island Mermaid Parade behaalden een gedeelde tweede plaats met 21,7 procent. En de New York's Village Halloween Parade werd vierde met 17,4 procent. Opvallend genoeg werd Macy*s Thanksgiving Day Parade laatste (13 procent).  Opvallend, omdat dat volgens mij een van de bekendste, misschien wel dé bekendste parade van de Big Apple is. Maar dus niet jullie favoriete. Al met al een bijzondere uitslag, dus iedereen weer bedankt voor het stemmen. Voor de trouwe Ierse lezers, hier nog wat beelden van de St. Patrick's Day Parade:

Morgen is er weer een nieuwe Favorite Five.  

Lees ook:Kies je favoriete parade in New York
Lees ook:Empire State is favoriete wolkenkrabber
Lees ook:Central Park Zoo is favoriete dierentuin in New York
Lees ook:Ieren nemen New York over
Lees ook:Avenue Q is favoriete Broadway show

0 reacties op “St. Patrick’s Day is favoriete parade in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.