Prometheus is favoriete kunstwerk in New York

Het zal het 'blinkende goud' zijn, denk ik. Dat maakt het beeld Prometheus waarschijnlijk jullie favoriete kunstwerk van New York. Het beeld op Rockefeller Plaza haalde met gemak de eerste plaats in mijn poll van de afgelopen twee weken. Prometheus kreeg 45 procent van de stemmen en bleef daardoor ruim voor op zijn 'broertje', de Atlas op 5th Avenue (20 procent). De derde plek, met 15 procent, was voor de de Stier van Wall Street en de Trump Globe nabij Columbus Circle moest het doen met een vierde plaats. Minst favoriet was het beeld LOVE van Robert Indiana, dat weinig liefde kreeg en slechts 5 procent van de stemmen. Uiteraard stemde weer één persoon op 'anders' en blijf ik gissend achter welk ander beeld dat dan moet zijn…

Iedereen weer bedankt voor het stemmen en morgen is er uiteraard een nieuwe Favorite Five. 

Lees ook: Wat is je favoriete kunstwerk in New York?

Lees ook:‘Stilstaan op Grand Central’ is favoriete bericht
Lees ook:Rockefeller populairste plek om te schaatsen
Lees ook:Broadway is favoriete straat in New York
Lees ook:Museum of National History is favoriet museum
Lees ook:Wat is je favoriete kunstwerk in New York?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.