Broadway is favoriete straat in New York

De Brede Weg, oftewel Broadway in New York is jullie favoriete straat in de Big Apple. Niet zo gek, want het is een prachtige straat om overheen te lopen en de stad te ontdekken, met als hoogtepunt waarschijnlijk het theaterdistrict. Broadway kreeg 41,5 procent van de stemmen in mijn Favorite Five-poll 'Kies je favoriete straat in New York'. Daarmee bleef het Fifth Avenue ruim voor dat 31,7 procent van de stemmen kreeg. Misschien dat deze winkelstraat hoger was geëindigd als het economisch beter ging.

De derde plaats is voor Wall Street, met net geen 10 procent, en  Park Avenue en 34th Street delen de vierde plek met 7,3 procent. Maar liefst 6 mensen stemden op 'anders', maar alleen Mirjam noemde een straat: 42nd Street. Goede keuze, al belandde 'ie met slechts één stem op de vijfde plek.

Iedereen weer bedankt voor het stemmen en morgen is er natuurlijk een nieuwe Favorite Five!

Lees ook: Kies je favoriete straat in New York 

Lees ook:Avenue Q is favoriete Broadway show
Lees ook:Sightseeing is favoriet in Big Apple
Lees ook:NY Times is favoriete New Yorkse krant
Lees ook:Lopen is populairst in New York
Lees ook:Prometheus is favoriete kunstwerk in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.