Kies je favoriete New Yorkse ijsbaan

Dit jaar kun je volgens mij op meer plekken in New York baantjes schaatsen dan ooit tevoren. Het lijkt wel alsof elke wijk z’n eigen ijsbaan wil hebben. Nou, prima hoor, des te meer keuze voor de schaatsliefhebber. Vandaar dat ik in deze Favorite Five Poll vraag ‘Wat is jouw favoriete ijsbaan in New York?’ Misschien heb je er al een paar geprobeerd en weet je waar je de meeste ruimte hebt, waar het het goedkoopst is, waar ze de beste schaatsen verhuren. Weet je dat soort dingen niet, laat me dan weten waar jij zou schaatsen in de Big Apple als je maar één kans zou krijgen (net als bij onroerend goed, geldt ook voor veel ijsbanen ‘locatie, locatie, locatie’).

Mijn ijsbaan suggesties zijn:

1. Wollman Rink, Central Park

foto: Tomás Fano (flickr)

2. The Rink, Rockefeller Center

foto: Powellizer (flickr)

3.  The Pond Rink, Bryant Park

foto: lisacchamberlain (flickr)

4. The Polar Rink, American Museum of National History

foto: amnh.org

5. Seaport Ice, South Street Seaport

foto: thenewseaport.com

Zoals (bijna) altijd kun je ongeveer twee weken op de poll stemmen. Kies voor een van mijn suggesties, of noem zelf een ijsbaan en zie of die de top5 haalt. Vergeet dus niet als je ‘anders’ stemt, jouw suggestie te noemen. Stemmen kan via de poll, of door hieronder een reactie te plaatsen of door mij te mailen.

Er zijn geen polls beschikbaar op dit moment

Lees ook:En wéér een schaatsbaan in New York erbij
Lees ook:‘IJsbaan in Museum of Natural History’
Lees ook:Rockefeller populairste plek om te schaatsen
Lees ook:Schaatsen bijna voorbij in de Big Apple
Lees ook:Kies je favoriete straat in New York

0 reacties op “Kies je favoriete New Yorkse ijsbaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.