Restaurant gezocht voor Freedom Tower

Altijd al je eigen restaurant willen beginnen? Wat dacht je van een plek in Lower Manhattan, op de 100ste en 101ste verdieping, ruim drieduizend vierkante meter groot en met rondom uitzicht over de Big Apple? De Freedom Tower is namelijk op zoek naar iemand die bovenin een luxe restaurant wil beginnen. De opvolger van Windows on the World (het restaurant in de Twin Towers) moet in 2013 de deuren openen. Restaurant-uitbaters kunnen tot het einde van februari hun belangstelling – en bod – kenbaar maken aan de eigenaar, de Port Authority. Die zegt in de Daily News dat de Freedom Tower een restaurant 'van wereldklasse' moet krijgen. Er wordt niet gemeld hoeveel geld belangstellenden minimaal op tafel moeten leggen.

Lees ook:Virtueel uitzicht vanaf Freedom Tower
Lees ook:Freedom Tower pas eind 2013 klaar, misschien
Lees ook:Yea or Nay: Freedom Tower mag 1 WTC heten
Lees ook:Restaurant openen in New York erg populair
Lees ook:Jennifer Aniston wil restaurant in NYC openen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.