Wat wil jij weten over New York?

Wat is de snelste route dwars door Central Park? Hoeveel fooi moet ik de taxichauffeur geven? Kan ik draadloos internetten bij het Vrijheidsbeeld? Is het toegestaan om in de Hudson te zwemmen? Waar vind ik een betaalbaar eettentje rond Times Square?

Jij hebt vast en zeker ook vragen over New York. Dingen die niet aan bod komen op dit blog. Tot nu toe, want ik ga proberen jullie vragen over de Big Apple te beantwoorden. Als daar genoeg interesse voor is, behandel ik elke week een andere vraag. Het kan over van alles gaan: musea, toerisme, geld, mode, evenementen, eten, ga zo maar door. Dus…als je iets wilt weten wat je niet meteen op Wikipedia vindt, mail me en ik ga proberen het antwoord te achterhalen. Misschien zitten er goede onderwerpen bij waar ik een filmpje over kan maken. Verras me. 

Heb je een brandende vraag over New York, stuur 'm dan naar:

[email protected] 

Lees ook:Q&A: Hoe beleeft NYC de Amerikaanse verkiezingen?
Lees ook:Toerisme tiert welig in New York
Lees ook:Fashion Week verlaat Bryant Park
Lees ook:Bewoners Brooklyn zijn de zuinigste van heel de VS
Lees ook:Bryant Park, mode-hoofdstad

5 reacties op “Wat wil jij weten over New York?

 1. annick

  Pascal, dit is super!!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. pascal

  nou, kom maar op met je vragen dan! ;-)

    /   Beantwoorden  / 
 3. annick

  Wacht maar! Heb link doorgegeven aan enkele mensen die reisplannen naar NY hebben!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Bliss

  Dat is echt een heel coole actie Pascal!
  Ik heb hem alvast vastgeplakt in m’n ‘puter.
  Je kan hier zeker mensen mee helpen.
  Bisbis!

  Ik heb er alvast een voor je…lol.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.