Don’t be shy: Vraag raak over New York

foto: Valerie Everett (flickr)

Even een berichtje om opnieuw de aandacht op mijn rubriek Q&A NYC te vestigen. Misschien heb je je zinnen gezet op een bezoekje aan New York de komende zomervakantie en heb je nog een paar vragen over de Big Apple. Stel ze gerust. Knaagt het wellicht al een tijdje aan je waarom Manhattan zo heet of hoeveel nationaliteiten hier wonen? Wil je weten welke New Yorkse musea je gratis kunt bezoeken of hoe je het beste van het vliegveld naar je hotel kunt komen? Ik ben erg benieuwd wat jullie willen weten/lezen over deze stad en hoop daarbij een beetje te kunnen helpen. Dus vraag maar raak.

Lees ook:Museum Mile Festival, gratis naar negen musea!
Lees ook:Wat wil jij weten over New York?
Lees ook:Yea or Nay: Rookverbod in Central Park is prima plan
Lees ook:Beste New Yorkse plekken om te daten en te dumpen
Lees ook:Hotel Carter is wéér het smerigste in de VS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.