Vind New Yorkse wc’s op Diaroogle

New Yorkers willen wel érg graag weten waar ze een openbaar toilet kunnen vinden. Weet je nog dat ik een keer schreef over een kaart die je kunt kopen waar alle wc's in Manhattan op staan? Er is nu een online variant die je ook op al je mobiele toestellen kunt raadplegen. Via Diaroogle.com (dat klinkt niet erg fris) weet je meteen waar in Manhattan de dichtstbijzijnde (semi) openbare wc is. Tot nu staan 200 toiletten vermeld, inclusief beoordeling. De bedenkers werken aan een editie die ook Brooklyn, San Fransisco en Londen in kaart brengt. De makkelijkste tip? Brandweerkazernes.

Lees ook: Hoognodig: een kaart met wc's in Manhattan

Denk niet dat het allemaal wc's zijn in de Starbucks die op Diaroogle staan. Nee, de site leidt je ook bijvoorbeeld naar toiletten in hotels. Want als je niet aan de portier hoeft te vragen of je 'even mag', kun je gewoon doorlopen en doen alsof je een gast bent. Je kunt overigens zelf ook nog toilet-locaties toevoegen.

Volgens de NY Post is Diaroogle binnenkort ook op de iPhone beschikbaar. Dan hoef je – vanwege de ingebouwde gps – niet eens meer je locatie in te toetsen, maar kun je meteen zien waar in de buurt de oplossing van je hoge nood te vinden is. 

Lees ook:De vervelendste persoon in New York? De trage voetganger!
Lees ook:Hoognodig: een kaart met wc’s in Manhattan
Lees ook:Ontdek je parkeerplekje
Lees ook:Kijk en luister wat mensen vinden van New York
Lees ook:Alle Broadway-shows op één kaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.