Zwervers moeten weg uit Staten Island Ferry Terminal

Zwervers zijn overal in New York, ook al meldt de stad dat hun aantal met 30 procent is gedaald vorig jaar. Je ziet ze op straat, in de metro, in het park, bij het melk-en-suiker-plankje van de Starbucks en ga zo maar door. Niemand kijkt er dus van op dat er daklozen bivakkeren in de Staten Island Ferry Terminal. Die mooie grote hal waar je wacht op de gratis veerboot naar Manhattan is bijna de hele dag open en warm en heeft stoelen, dus bij uitstek geschikt. Tot voor kort maalde de politie er ook niet om, maar nu het weer een beetje beter wordt én zwervers worden betrapt op poepen in de hal (ja, getver), moeten ze wegwezen. Vanaf nu mag je pas een paar minuten voor de nacht-veerboten vertrekken, in de hal komen. Volgens de Staten Island Advance hadden de afgelopen winter niet minder dan 75 zwervers van de ferry terminal hun tijdelijke onderkomen gemaakt. De strenge kou was reden voor de politie om niet te hard op te treden, maar de dak- en thuislozen leveren nu problemen op. Zo zijn er onderlinge vechtpartijen geweest, openbare dronkenschappen en dus poepende zwervers. Reden voor de Department of Transportation en de NYPD om de St. George terminal tussen 1 en 4 uur ‘s nachts te sluiten en pas een kwartier voor vertrek van de veerboot te openen (elk heel uur). Voor de zwervers die daardoor naar buiten moeten, staat de Department of Homeless Services klaar met informatie over opvangcentra in New York.

Lees ook:Niemand is geïnteresseerd in Staten Island
Lees ook:Eettentjes en shops op terminals Staten Island ferry
Lees ook:Staten Island Ferry krijgt ‘stilte-dek’
Lees ook:Minder zwervers op New Yorkse straten
Lees ook:Vissen sterven massaal in aquaria op Staten Island Terminal

Eén reactie op “Zwervers moeten weg uit Staten Island Ferry Terminal

  1. free spins evolution

    Vad jag ska göra är att låsa varje nivå genom att torka och slutföra olika freespins uppdrag och
    så vidare du har på varje nivå utan att dö ooh!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.