Zelf eten verbouwen in je kleine New Yorkse appartement

New Yorkse appartementen zijn behalve duur, vaak ook erg klein. Met name voor de vele liefhebbers in de Big Apple van verse producten zorgt dat voor een probleem. Want vers betekent prijzig, maar je hebt geen ruimte om dan maar zelf tomaten, aardbeien of kruiden te kweken. Een tuin hebben de meesten niet en op de brandtrap mag je eigenlijk niets neerzetten. Welnu, de oplossing is dan misschien Window Farms. Landbouw bedrijven in je raam dus. ‘t Is allemaal simpel te maken – veel meer dan plastic flessen heb je niet nodig – en neemt amper ruimte in. Er is al een tijdje proefgedraaid en met succes groenten gekweekt. Zie hier hoe het werkt en wat de achterliggende gedachte is:

Lees ook:Boardwalk Coney Island van plastic
Lees ook:New Yorkse belasting op plastic zak
Lees ook:NY gaat strijd aan met plastic tas
Lees ook:Yea or Nay: New Yorkse CO2-klokt helpt tegen vervuiling
Lees ook:Binnenkort te koop: domeinnamen met .nyc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.