Schokkend filmpje: man overreden na vechtpartij

Op dit blog heb ik al vaker geschreven dat het allemaal veiliger is in New York; qua criminaliteit, qua verkeer. Maar het is en blijft een stad waar soms erge dingen gebeuren. En waar videocamera's zijn die dat vastleggen. Hieronder is een filmpje te zien, deze week gemaakt in Manhattan waar schijnbaar twee (dronken?) groepen met elkaar op de vuist gaan. Een bewoner van de straat hoorde het lawaai en pakte zijn camera. Hij filmde niet alleen een pittige vechtpartij, maar ook een schokkende hit-and-run. Als een van de betrokkenen wegrijdt, rijdt hij over een persoon heen. Het slachtoffer liep daarbij, volgens degene die het filmpje op LiveLeak heeft gezet, een ontwrichte heup en gebroken knieën op. Dit is ook New York.

Volgens de site Gothamist heeft de NYPD de beelden inmiddels ook gezien en heeft ze een onderzoek ingesteld. 

Waarschuwing: het filmpje bevat schokkende beelden. 

Lees ook:FILMPJE: Brooklynse bus ramt auto’s
Lees ook:Filmpje: Verkeersslachtoffer ‘verdwijnt’ onder busje
Lees ook:Filmpje opgedoken van Hudson-botsing
Lees ook:Petit wil nog een keer hoog boven Manhattan lopen
Lees ook:Omgeduwde fietser wil 1,5 miljoen van stad New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.