Vals visalarm voor straatverkopers NYC

foto: Lindspetrol (flickr)

Dat krijg je ervan als je te snel een bericht overneemt. Het nieuws dat New Yorkse straatverkopers geen vis of andere zeeproducten mogen gebruiken/verkopen, blijkt niet helemaal te kloppen. Sorry. De Gothamist heeft terecht navraag gedaan bij de Health Department. En die zegt dat de regels inderdaad bestaan, maar dat de dienst ‘het niet zo heeft bedoeld’. Oftewel, er komt/is geen algemeen visverbod voor de eetkraampjes in Manhattan. Niemand krijgt een bekeuring als ‘ie een garnalencocktail of visburger verkoopt. Hoe de fout in de regels is ontstaan, is onduidelijk, maar de Health Department zegt de tekst binnenkort aan te passen.

Lees ook:Driejarig meisje bekeurd voor blaadjes plukken
Lees ook:Zoete drankjes taboe voor New Yorkse leerlingen
Lees ook:‘Meeroken in New York een epidemie’
Lees ook:Vis taboe voor New Yorkse straatverkopers
Lees ook:Kritiek op huilend kind in New Yorks antirookfilmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.