Yea or Nay: NewYork.blog moet twitteren

foto: 7son75 (flickr)

Ooit heb ik een twitter-account aangemaakt, om er na één bericht helemaal niets meer mee te doen. Eerlijk gezegd dacht ik dat het twitteren vervolgens niet echt van de grond kwam. Maar de laatste maanden is het met name in de VS erg populair. Nou is het logisch dat ik persoonlijk maar een keer een tweet de wereld instuurde, want zoveel is er over mij niet te vertellen. Dat geldt echter uiteraard niet voor New York. Vandaar dat ik mij hardop afvraag of het een idee is om over New Yorks nieuws te twitteren. Wat vinden jullie? Wil je dat volgen of niet? En is twitter dan de beste manier of vind je het niks? Misschien zijn er nog andere manieren; ik sta open voor elke suggestie. Twee weken lang kun je stemmen op mijn poll: NewYork.blog moet twitteren. Maar ondertussen kun je uiteraard ook reageren.

Er zijn geen polls beschikbaar op dit moment

Lees ook:NAY: NewYork.blog moet niet gaan twitteren
Lees ook:Ground Zero twittert nu ook
Lees ook:Nieuw jaar = New Yorks nieuws op nieuwe plek
Lees ook:Yea or Nay: Koetsen moeten verdwijnen uit Central Park
Lees ook:NAY: Roken in Central Park moet mogelijk blijven

7 reacties op “Yea or Nay: NewYork.blog moet twitteren

 1. donotfold

  De eerste maanden toen ik twitter gebruikte was dat eigenlijk onzin. Nu gebruik ik het nog steeds, maar probeer heel selectief te zijn in wie ik volg en vooral: wat ik schrijf. Ik zou newyork.blog op twitter onmiddelijk volgen als ik weet dat de “content” goed is (zoals op het blog zelf). Met andere woorden: Graag! Als het geen “ik heb honger”, “ik drink nu koffie”, ed berichtjes zijn ;) Het is logisch dat er af en toe iets minder zinning gepost wordt, maar het is belangrijk daar een goed evenwicht in te vinden vind ik.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mirjam

  Alsjeblieft niet. Dat hele twittergedoe is zwaar overrated. 98% van de twitteraccounts heeft totaal niks interessants te melden. Ik lees heel graag je blog en ik ben zwaar fan van alles wat met new york te maken heeft en dat lees ik dan het liefste hier!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jeanne

  Ben het helemaal eens met Mirjam.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Bliss

  Van mij mag je Twitteren Pascal. Maar ik lees het toch niet..heb ook eens een Twitteraccountje aangemaakt om te zien hoe het werkt. M’n pagina is nog immer leeg lol. Het grappige is wel dat er mensen geabonneerd zijn op mij. Heb ik net gechecked. Huh?!? Mensen die van rust houden denk ik…
  Verder, to be an original..what Mirjam says.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Annick Decoster

  dito Mirjam!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Victor

  Hey Pascal, die ene ‘tweet’ van je die weet ik ook nog wel, haha. Ik heb ook een account aangemaakt omdat een vriend zei dat dat moest. Ik doe er niet veel mee maar toch is het wel een interessant medium. Dus ja, je zult wel moeten… als medium

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.