NAY: NewYork.blog moet niet gaan twitteren

foto: alex.lines (flickr)

Afgaande op de discussie die er over werd gevoerd (waarvoor dank, het is altijd interessant om zulke reacties te lezen), was het eigenlijk al duidelijk. En nu vertellen de cijfers van m’n poll hetzelfde: ik moet met NewYork.blog wegblijven van Twitter. Maar liefst 68 procent koos voor ‘Nay’ bij mijn laatste peiling ‘NewYork.blog moet twitteren‘. Het is mij om het even, ik had het graag gedaan, maar ik ben tegelijkertijd blij dat jullie je er nadrukkelijk mee hebben bemoeid zodat ik niet voor niets tweets ben gaan versturen. Zoals gezegd, als er nu of in de toekomst andere manieren zijn waarop jullie op de hoogte gehouden willen worden over nieuws uit New York, dan kan dat altijd worden besproken. Tot dan toe kun je mooi op deze plek terecht. Bijvoorbeeld voor een nieuwe Yea or Nay poll die hier vanaf morgen te vinden is.

Lees ook:Yea or Nay: NewYork.blog moet twitteren
Lees ook:Wat is je favoriete bericht op NewYork.blog?
Lees ook:NAY: Roken in Central Park moet mogelijk blijven
Lees ook:Kies – nogmaals – je favoriete New Yorkse politieserie
Lees ook:Yea: Bloomberg is goed voor de Big Apple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.