NAY: Naked Cowboy mag geen burgemeester van NYC zijn

foto: IsiaT (flickr)

Niet dat de Naked Cowboy zich laat tegenhouden door de lezers van mijn blog, maar als het aan jullie zou liggen mocht de bekende New Yorkse entertainer stoppen met zijn campagne. Hij heeft namelijk aangekondigd dat hij burgemeester van de Big Apple wil worden en jullie zien dat niet zo zitten. Want 59 procent stemde ‘Nay’ op mijn recente poll: ‘The Naked Cowboy mag burgemeester van NYC zijn’. Waarom jullie hem niet als burgervader zien, is me niet duidelijk. De mensen die reageerden wensten hem juist geluk. Maar misschien heeft een wereldstad meer nodig dan iemand die de toeristen kan vermaken in zijn ondergoed. Ondertussen zet Robert Burck (zijn echte naam) z’n campagne gewoon voort, in de hoop dat de mensen op 3 november op hem stemmen. Jullie kunnen morgen weer stemmen, want dan staat hier uiteraard een nieuwe Yea or Nay.

Lees ook:Yea or Nay: Naked Cowboy mag burgemeester van NYC zijn
Lees ook:Mars schrapt ‘Naked Cowboy’-M&M
Lees ook:Naked Cowboy aast op eigen Idols-show
Lees ook:Naked Cowboy wil geld zien voor zijn M&M-versie
Lees ook:Ren in je onderbroek door Central Park

2 reacties op “NAY: Naked Cowboy mag geen burgemeester van NYC zijn

  1. André

    Het lijkt me een intelligente jongen die zijn doelen duidelijk voor ogen heeft. Ik denk dat we nog weleens flink verrast kunnen worden!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.