Yea or Nay: MJ moet een eigen metrohalte krijgen

foto: DonnieBrasco (flickr)

De MTA is, als metrobeheerder, niet zo wild van het idee om een metrohalte in New York naar Michael Jackson te vernoemen. Maar het idee ligt er: de halte in Brooklyn waar de overleden megaster zijn videoclip Bad opnam, moet zijn naam dragen. En nu wil ik graag weten wat jullie daar van vinden. Moet de halte Hoyt-Schermerhorn in de toekomst de MJ-halte gaan heten? Uiteraard kun je weer Yea (ja) of Nay (nee) stemmen, maar ik ben ook geïnteresseerd in het waarom. Dus als je tijd hebt, laat een reactie achter. Misschien weet je wel iemand die veel meer recht heeft op een eigen halte in New York dan Michael Jackson. Zoals altijd blijft de stelling zo’n twee weken staan.

Er zijn geen polls beschikbaar op dit moment

Lees ook:Pleidooi voor ‘Michael Jackson-metrohalte’ in Brooklyn
Lees ook:NYC herdenkt Michael Jackson
Lees ook:‘Thriller’ straks als musical naar Broadway
Lees ook:Een paar weken minder New York
Lees ook:Nay: Geen metrohalte voor Michael Jackson in NYC

8 reacties op “Yea or Nay: MJ moet een eigen metrohalte krijgen

 1. Kees de Bakker

  Is er al een Frank Sinatra-halte? Ik denk dat hij er wel een verdient! Of een (New York) Yankees-halte? Een van de volgende haltes(n) kan dan de Michael Jackson-halte worden. Maar als het bij de eerst genoemde Hoyt-Schermerhorn-halte ten koste gaat van onze Nederlandse roots is dat eigenlijk wel weer zonde. Misschien over zoveel jaar een reeks haltes(n) vernoemd naar Nederlandse correspondenten: Willem Lust-halte, Charles Groenhuijsen-halte, Paul Sneijder-halte, Gerard van der Wulp-halte,Pascal Theunissen-halte of draaf ik nou door?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mike's Webs

  Nee, natuurlijk moet Michael Jackson geen eigen metrohalte krijgen. Dat gedweep met MJ toen hij nog leefde was al vervelend (zijn fans deden alsof hij de Messias van de Popmuziek was, yeah, right), maar nu hij dood is gaat het maar door. Kees de Bakker heeft zeker een punt. Als je een MJ halte doet, dan ook een Sinatra-halte of een Yankees-halte. En zo is het einde zoek. Daarbij: Jackson was toch geen New Yorker, maar geboren in Indiana.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Kees de Bakker

  Leuk om je positieve reactie te horen Mike! Misschien dat die haltes(n) vernoemd moeten worden naar de belangrijkeste en echte New Yorkers uit de afgelopen decennia cq eeuwen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Mike's Webs

  @Kees: Dat klinkt inderdaad leuk. Bedenk me net wel een praktisch bezwaar dat je de met huidige straatnamen wek precies weet waar je uitstapt. Daar moet je bij de Sinatra-halte maar naar raden, tenzij die in Little Italy staat :) .

    /   Beantwoorden  / 
 5. Chris

  Ik ben er op tegen. Jackson was niet een new-yorker, dus vind ik het niet echt passen. Ook al is de video daar opgenomen.

  Misschien is een plakaat oid een beter idee.

    /   Beantwoorden  / 
 6. document management software

  It’s genuinely very complicated in this active
  life to listen news on TV, so I just use web for that
  purpose, and get the newest information.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.