NAY: Roken in Central Park moet mogelijk blijven

foto: vince42 (flickr)

Roken in Central Park moet gewoon mogelijk blijven. Een verbod in New Yorks bekendste park is onzin, vinden jullie. Zo blijkt uit mijn laatste poll ‘Een rookverbod in Central Park is een prima plan‘. Jullie vinden het dus niet nodig om rokers uit de parken te verbannen. Verbieden is niet de oplossing. Of, zoals lezer Paul Vandewalle het omschreef, ‘belachelijk tot en met’. De stad New York denkt er anders over, want het voorstel is nog niet van tafel. Mocht de regel ooit worden ingevoerd, dan schrijf ik er uiteraard over en misschien moeten we er dan nog maar een keer een Yea or Nay tegenaan gooien. In ieder geval iedereen weer bedankt voor het stemmen op deze poll. Morgen staat hier weer een nieuwe vraag.

Lees ook:Yea or Nay: Koetsen moeten verdwijnen uit Central Park
Lees ook:Kwart Central Park paarden straks zonder stal
Lees ook:Kies je favoriete New Yorkse souvenir
Lees ook:Yea or Nay: Rookverbod in Central Park is prima plan
Lees ook:In een luchtballon boven Central Park

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.