Prostituee ‘Kristen’, de beroemdste vrouw van New York

De MySpace page van Ashley - screenshot via MySpace.comZe kwam naar New York met de droom om beroemd te worden. Dat is gelukt, maar niet zoals Ashley had bedoeld. De 22-jarige wilde doorbreken als muzikante, waarschijnlijk niet bekend worden als 'dure prostituee Kristen' die de gouverneur van  de staat New York z'n kop kostte. Alle Amerikaanse media zochten naar de vrouw waar gouverneur Elliot Spitzer 4300 dollar voor neertelde om het bed mee te delen. De NY Times heeft ontdekt dat zij Ashley Alexandra Dupré heet, 22 is en in Manhattan woont. Meteen is ook haar MySpace-pagina gevonden en die trekt nu tienduizenden bezoekers. Callgirl Ashley sprak kort met de Times over haar instant beroemdheid. 'Als mensen maar niet denken dat ik een monster ben.'

Het is het verhaal dat de Amerikaanse media momenteel bezighoudt: de
strenge gouverneur  Elliot Spitzer, altijd bezig met een kruistocht
tegen slechte zeden, blijkt zelf klant te zijn geweest bij de exclusieve Emperors Club VIP. Hij is vandaag afgetreden als gouverneur.

Al snel werd duidelijk dat Spitzer – ook een New Yorker – een hotelkamer had gedeeld met ene 'Kristen' en daarvoor 4300 had betaald. Uiteraard begon op dat moment de zoektocht naar Kristen. De Times vond haar en sprak met haar al wil Ashley niet te veel kwijt over wat er tussen haar en Spitzer is gebeurd. De komende dagen zullen een gekkenhuis worden voor Ashley die zegt misschien terug te gaan naar het ouderlijk huis in New Jersey, om 'te relaxen'. 

Lees ook:Penthouse en Hustler azen op Ashley, a.k.a. Kristen
Lees ook:Ashley Dupre geeft nu seksadviezen bij de NY Post
Lees ook:Bronx Zoo ontslaat z’n stekelvarken
Lees ook:Vietnam Veteranen niet blij met Jane Fonda op Broadway
Lees ook:Nederlanders maken een park van Governors Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.